Einherjar Esport

Idrett 

Einherjar eSport tilbyr barn og ungdom eSport- og fysisk trening i regi av personell med høy kompetanse innen spillpedagogikk og idrett. Alle aktiviteter foregår på Revheim skole i eSport-rommet i 2. etasje og i gymsalen/utendørs.

Frilager

Friluftsliv 

Frilager er en utlånsportal av friluftsutstyr. Vi låner ut alt fra ski og hengekøyer til stormkjøkken og gamasjer. Vi jobber for at flest mulig skal komme seg ut og oppleve friluftslivets gleder.

Hafrsfjord Sykkelklubb

Idrett 

Hafrsfjord Sykkelklubb er en breddeidrettsklubb som har fokus på treningsglede og livslang trening. Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å ha et treningstilbud til medlemmer i alle aldre. I klubben vil vi at syklister som er med som mosjonister, som liker hopping og lek på sykkelen i skogen skal føle seg like velkommen som syklister som satser innenfor terrengsykkelritt og enduroritt. Vi ønsker også å fronte terrengsykling som en familieaktivitet og oppmuntrer foreldre til å bli med på trening sammen med sine barn og ungdom.

Hageselskapet Hafrsfjord

Fritid 

Hageselskapet er en landsomfattende, frittstående, ideell kultur- og miljøorganisasjon som arbeider for bedre livskvalitet med grønne opplevelser. årt formål er å fremme hageglede, bærekraftig hagekultur og landskapspleie, samt grønne omgivelsers positive helseeffekt for det enkelte menneske, familien og samfunnet. Vi skal derfor være den selvfølgelige kunnskaps-, informasjons- og interesseorganisasjon for alle hageinteresserte i Norge. Med hage mener vi alt fra den private balkong, terrasse, hage, fellesareal i boligområder og offentlige anlegg, til store kulturlandskap.

Kvernevik ungdomsklubb

Fritid 

Ungdomsklubben holder til i Kvernevik fritidssenter under Rema 1000 i Kverntorget, og er åpent for ungdom mellom 13 og 18 år fra Kvernevik og Sunde. Fritidssenteret holder til i trivelige lokaler under Rema 1000 på Kverntorget. Aktiviteter og tilbud: kafé, kiosk, diskotek, filmrom, spillerom, biljard, bordtennis, brettspill, wifi, øvingslokaler.

Lions Club Stavanger Gyda

Fritid 

Lions Gyda er en aktiv og trivelig dameklubb som møtes hver 2.mandag i måneden på Madlatun, Regimentveien 26, 4045 Hafrsfjord. Vi har diverse aktiviteter for å samle inn penger til tiltak som vi i Lions ønsker å støtte. Klubbens hovedaktiviteter er mannekengoppvisning på Skipper Worse hver vår og høst, og salgsmesse på Amfi Madla om høsten. Klærne som vises på mannekengoppvisningene er både til hverdag og fest, og beregnet på godt voksne damer. Det er både ansatte fra butikkene og damer i klubben som viser fram klærne. På høstens salgsmesse selger vi strikk og diverse annet som vi i klubben har produsert selv. Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon om LC Gyda!

Madla Idrettslag

Idrett 

Madla IL ble stiftet som et fleridrettslag 9. mars 1939. Pr. idag drives klubben som en ren fotballklubb. Klubben vokser seg stadig større og det er gode verdier og relasjoner som vi hver uke er med på å videreutvikle. Vi har en barne- og ungdomsavdeling med utrolig mange fotball-glade gutter og jenter. Ikke minst engasjerte foreldretrenere som klubben absolutt er avhengig av. Klubben er blant de tre største fotballklubbene i fylket med over 1000 medlemmer. Vi forventer å vokse til 1500 medlemmer iløpet av en 5-10 års periode. Madla IL fungerer veldig bra som en utviklingsarena for unge spillere som ønsker å ha det kjekt med fotballen, men er samtidig tilstede for den som ønsker å bli enda bedre. Vi har engasjert flere godt kvalifiserte trenere i våre satsningslag og samarbeidet går bra. Flere tar turen innom klubbhusets kontor for ulike henvendelser og en prat rundt enkeltlag og klubb på tvers. Vi oppfatter Madla IL som seriøs og kjekk utviklingsarena for store og små. Og som hver eneste dag jobber med å knytte bånd mellom nye medlemmer og støttespillere i denne fantastiske bydelen.

Madla sanitetsforening

Fritid 

Sanitetskvinnene fremmer kvinners helse og livsvilkår, bidrar til en inkluderende oppvekst og skaper trygge lokalsamfunn. Dette gjør vi gjennom frivillighet, forskning, politisk påvirkning og ideelle virksomheter. Sanitetskvinnene er Norges største kvinneorganisasjon med 40.000 medlemmer fordelt på 600 lokalforeninger. I 125 år har våre frivillige bidratt gjennom aktiviteter og fellesskap, og stått i front for kvinneliv og folkehelse.

Madla ungdomsklubb

Fritid 

Madla Ungdomsklubb, eller "Klubben" som de fleste kaller oss, er et sted for ungdom fra 8.klasse -17 år som vil ha det gøy på fritiden! Gratis inngang, ingen medlemskap :) Hos oss kan du: -møte venner og bekjente -kjøpe snop, brus og nudler i kiosken -spille biljard, airhockey, bordtennis, fotballspill -spille spill på Playstation 4 og Wii

Madlamark Skolekorps

Kultur 

Vi er et korps i Madla bydel med janitsjarbesetning som rekruttererer musikanter fra barneskolene Madlamark og Madlavoll. Korpset har et hovedkorps som spiller i 1. divisjon med musikanter som har spilt i tre år eller mer. Sjekk ut film på Youtube av vår opptreden under Stavanger Open høsten 2019. Vi gikk av med seieren i 1. divisjon for janitsjar med denne opptredenen.

Madlamark Y's Men's Club

Fritid 

Y’s Men International er en verdensomspennende støtteorganisasjon for KFUM. Orga­nisa­sjonen har ca 26.000 medlemmer i over 65 land i alle verdens­­deler. Medlemmene er organisert i ca 1.400 klubber. Organisa­sjonen ble startet i USA i 1922. I Europa er det klubber i 21 land med tyngde­punkt i Norden og tidligere Øst-Europa. Navnet kommer fra den engelske benevnelsen YWCA og YMCA (KFUK og KFUM) og hen­speiler på at organisasjonen skulle bistå KFUK-KFUM i deres arbeid. Y-en kommer fra Young og betyr at eldre "Menn" (ofte tidligere ledere i KFUK-KFUM) skulle bistå de unge lederne med res­surser både praktisk og økonomisk. YMCA er en forkortelse for "Young Men's Christian Association".

Madlaspeiderne

Friluftsliv 

Vårt mål er å utvikle selvstendige og ansvarsbevisstemennesker gjennom speidermetoden, der læring og opplevelse gjennom egen aktivitet i friluftsliv er kjerneverdier. Speiderne treffes ukentlig til møter, turer, leirer eller andre arrangementer.

Senex

Kultur 

Senex er et sangkor med orkester for sang glade voksne, med røtter tilbake til 1979. Koret ble etablert som et TenSing kor under navnet “Rock”. Koret hadde den gang sine røtter blant ungdom i Kvernevik, og etter mange kjekke år gikk koret over i historien på slutten av 80-tallet.

Stavanger bueskyttere

Idrett 

Stavanger Bueskyttere ble stiftet i 1953 og er blant de eldste klubbene i Norge. Til å begynne med var bueskyting en idrett for de «øvre klasser» av Stavangers innbyggere. Opptak i klubben skjedde gjennom anbefalinger fra eksisterende medlemmer. Alle hadde med «caddy» på skytebanen til å hente piler og føre scorekort. Dagens klubb drives selvsagt som enhver annen idrettsklubb. Medlemmene kommer fra alle lag av befolkningen og i alle aldre fra 10 år og oppover. Opptak skjer enten gjennom nybegynnerkurs som vi arrangerer eller overgang fra andre klubber.

Stavanger Drill

Idrett 

Stavanger drill er per i dag den eneste drilltroppen i Stavanger. Vi driver med drilldans som er en kombinasjon av drill triks og dans, ofte koreografert til musikk. Vi startet opp i januar 2013 og holder til i gymsalen på Revheim skole.

Stavanger Roklub

Idrett 

Stavanger Roklub er en av de eldste roklubbene i Norge, og den ble grunnlagt allerede i 1894. Vi har en stolt tradisjon innen rosporten, og vi er kjent for et godt samhold. Vi er en roklubb med plass til alle. Både til de som vil ro på mosjonsnivå, samt til de som vil utfordre eliten så vel nasjonalt som internasjonalt.

Stavanger Skytterlag

Idrett 

Stavanger Skytterlag ble stiftet 7. desember 1861 og er i dag med sine ca. 700 registrerte 30-skuddsskyttere, et av Rogalands største lag. Laget har ca. 650 betalende medlemmer. Ved siden av Stavanger Turnforening er vårt lag den eldste foreningen i Stavanger Kommune. Fra og med året 1905 har laget hatt sitt tilholdssted på Madla ved Hafrsfjorden. Skytterhuset slik det står i dag ble første gang tatt i bruk i 1950 men har vært gjennom flere moderniseringer.

Sunde og Kvernevik Teaterverksted

Kultur 

Teateret Mitt, Sunde/Kvernevik Teaterverksted skal være en organisasjon som tilbyr aktiviteter innen dans, drama, sang, tekst, forming og tegning, for barn og unge i bydelen. Aktivitetene skal sammenbindes til et sluttprodukt som skal fremføres av dem selv på scene, enten en musikal eller teater.

Sunde skolekorps

Kultur 

Sunde skolekorps har i dag 51 medlemmer fordelt på hovedkorps, juniorkorps og aspiranter. Musikantene er fra alderen 9 til 16 år. Sunde skolekorps har sin rekruttering fra Sunde skole i Madla bydel og medlemmer fra Sunde barneskole og Revheim ungdomsskole.

Nyttige lenker

Sosiale media

2023 © Foreningsportal